social

Beste leden, door het ontbreken van een secretaris, zijn onze mogelijkheden ook beperkt. Edoch, hierbij de uitnodiging voor een “gewone” social op donderdag 25 mei a.s. gewoon om weer even ouderwets bij elkaar te zijn in de Onderofficiersmess op de vlb Woensdrecht.
We verwelkomen u met een kopje koffie of thee (of twee) met een koffiebroodje. Daarna een gezellig samenzijn met hapjes en drankjes.

Globaal programma:

14:00 Binnenkomst met koffie of thee en koffiebroodje.
15:00 Bar open, zoutjes op tafel en warme snacks worden rondgedeeld, drankjes
voor eigen rekening.
17:00 Afsluiting
Hierna mogelijkheid om "langs de lijn" het diner te gebruiken in het bedrijfsrestaurant.

Separaat heeft u een mail of brief ontvangen voor de kosten van deze middag.

Inschrijven uiterlijk 14 mei a.s. door overmaking van het verschuldigde totaalbedrag op ons rekeningnummer NL82INGB0007251234 t.n.v. Contactgroep Postactieven regio Woensdrecht o.v.v. "Social 25 mei".

Het bestuur hoopt op een goede opkomst.

En dan nog even dit: het onvolledige bestuur nodigt u uit om eens na te denken over een bestuursfunctie. Normaalgesproken bestaat een bestuur uit een voorzitter, secretaris en penningmeester en ondersteunende leden. Zónder secretaris wordt het lastig om de leden ten dienste te kunnen zijn en zullen de activiteiten noodzakelijkerwijs worden beperkt. Het is aan u!
Stilstand is achteruitgang en dat wil niemand.

Met vriendelijke groet,

Henk van Bergem
Waarnemend secretaris (maar niet voor lang!)

 

 Tijdens de activiteiten van Post actieven Woensdrecht worden foto’s gemaakt, die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld onze website). Indien u niet wilt, dat u herkenbaar op de foto komt, wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20107105

Bankrekening: NL82INGB0007251234 t.n.v. Contactgroep Postactieven regio Woensdrecht.

Bezoek onze website www.cgpa-wdt.nl