OliebollenOliebollen, glaasje Cava, nootjes en gefrituurde hapjes. Handjes schudden, zoenen en beste wensen van een ieder voor elkaar met een goede gezondheid. Dat kan maar een ding betekenen:
Het nieuwe jaar met het prachtige getal 2020 is begonnen en dat vieren wij Postactieven met elkaar.
De receptie werd door 66 man/vrouw bezocht, ook de stafadjudant LCW Paul Kok was deze middag aanwezig en werd in de Nieuwjaars speech door de voorzitter van harte welkom geheten.
Al gauw was het onder het genot van een kopje koffie/thee met warme oliebol en rond stuivende poedersuiker een gezellige drukte en werd door eenieder met elkaar de voorbije feestdagen nog eens doorgesproken. Tijdens dit alles werden achter de bar, door de dames van Paresto de glazen met Cava ingeschonken.Cava En toen de Voorzitter de microfoon pakte wist een ieder, dat de Nieuwjaars speech er aan kwam en dat met een schuin oog door de leden, hals reikend naar het begeerde glaasje Cava werd uitgekeken.
De speech ging onder andere erover, dat wij allen zelf de slingers moeten ophangen in het leven en dat de eerste Postactievenslinger vandaag was, de Nieuwjaarsreceptie. Maar dat er ook dit jaar nog velen Postactievenslingers opgehangen gaan worden voor u allen, t.w. in de maand februari een gezellige middag met twee bingo ronden en verder die middag lekker sociaal samen zijn met als afsluiting stamppot buffet….jammie! Ik verheug me al op de eerste "foute" bingo, dat word weer lachen hoor!
De derde slinger is in maart met de ALV met na de vergadering weer een gastspreker, daarna het gebruikelijke nat aan de bar, gevolgd door de standaard oooohhhh zo heerlijke blauwe hap.
En na deze speech van de voorzitter, waarin nog meer aspecten voorbij kwamen, was het toch echt zover.
De glazen gingen omhoog en werd er met een ieder geproost op dat mooie nieuwe jaar dat blanco voor ons ligt, met voor een ieder van ons weer nieuwe kansen en verrassingen om er een goed jaar van te maken.
Uiteraard na de eerste Nieuwjaars slingers die de voorzitter in zijn speech benoemde, komen er nog vele slingers meer voor u…….maar die ga ik nog niet verklappen hoor.
Overzicht bezoekers2020 moet toch ook nog een beetje spannend blijven, want dat maakt het leven leuk, dat je niet alles van te voren weet.
Zoals gebruikelijk stuur ik weer wat foto's mee van deze zeer geslaagde middag samen, wie weet ziet u zichzelf op een van de foto's terug.
En graag zie ik u allen weer bij de volgende bijeenkomst in februari, hier krijgt u allen zoals u gewend bent weer een uitnodiging voor.

Met vriendelijke groet,
Marian van Bergem.

Foto's Nieuwjaar receptie