EN DAN HOOR JE……DIT IS EEN GOEDE BINGO!


Op een ongebruikelijke dag, dinsdag i.p.v. donderdag, was er voor de leden een bingo middag georganiseerd.
In totaal met 34 leden, een kleinere groep dan anders, maar niet minder gezellig, startten wij de middag om twee uur met koffie/thee en….een overheerlijk warm koffiebroodje.
Nou dat liet een ieder zich goed smaken. Er werden aan de tafels gezellige groepjes gevormd en een ieder had er zin in.
Onze bingoman Johan had een vrolijk hoedje opgezet en na een hoop hilariteit, want de bingomachine was nergens te vinden, die bleek door het nieuwe bestuur van de onderofficiersmess ter reparatie aangeboden te zijn bij een bedrijf, leek de bingo niet door te kunnen gaan.
Wat nu, alle cadeaus gekocht voor de bingo, maar geen machine.
Dit kwam ter ore bij de chef-kok en je gelooft het of niet, maar die had in zijn auto een kinderbingo machientje, dat wij mochten gebruiken.
Wat een lol en gein hebben we daar mee gehad zeg. Als je draaide stuiterden de balletjes alle kanten op en rolden van de tafel naar de grond. Al rap werd besloten dat ik (Marian) de assistente van Johan werd, om aan het hendeltje te draaien en de ballen in bedwang te houden.
Bingo kaartEn zo verliep die middag ondanks een rare start van geen bingo machine, toch met het behulp van een kinderbingo machine helemaal goed. Met dank aan de chef-kok.
Overzicht zaal De leden zoals u op de foto's kunt zien waren allemaal zeer gespannen aan het spelen, voor een van de leuke cadeaus. En bij het woord goede bingo, ging menigeen met een leuk cadeau naar huis.
Uiteraard werd er zoals altijd, tijdens deze middag ook genoten van een hapje en drankje zoals u op de foto's kunt zien.
Maar om vijf uur zoals gebruikelijk was de bingo middag ten einde en ging eenieder huiswaarts, nadat de meeste leden nog gebruik maakte van een warme maaltijd in het bedrijfsrestaurant.

Wij hopen U op de volgende bijeenkomst de A.L.V. op 2 juni weer te ontmoeten, voor nu de hartelijke groeten,


Marian van Bergem.

 

Foto's van de Bingo