Mosselen eten bij Non plus UltraOp donderdag 18 februari, is het klaar voor de mosseltjes, ze moeten de pan in, het is niet anders. Hadden ze maar geen mosseltjes moeten worden.
Want in restaurant in Non Plus Ultra in Woensdrecht zitten ongeveer 65 man/vrouw met hongerige magen te wachten, tot deze heerlijke Zeeuwse lekkernij, op dampende borden word opgediend. En voor hen die de mossels liever laten zwemmen was er een heerlijke biefstuk. Dit alles werd vergezeld met heerlijke sausjes, friet, salade en vers gebakken brood.
En ja vis (mossels) moeten zwemmen, dus volle glazen op tafel om die kleine rakkers af te blussen. En tijdens dit alles komen de tongen uiteraard weer goed los, en word er door een ieder weer van alle kanten bij gekletst.
Na deze heerlijke maaltijd, lieten we ons de koffie/thee als afsluiter van deze middag goed smaken, waarna een ieder weer met volle maag, en gevulde geest na alles bijgepraat te hebben huiswaarts konden keren.
En zo kwam weer een fantastische Postactieven middag tot een einde.
Johan en Ton bedankt voor de organisatie, en ik maakte als vanouds wat plaatjes van deze geweldige middag.

Tot het volgende uitstapje,
Marian van Bergem.