Kerstdiner 1

HO, HO, HO, ja hoor het is kerst 2023!Kerstdiner 2
En dat vierden we gezellig op 14 december bij Non Plus Ultra.
Dat door de vrouw van Kees in het hele restaurant weer prachtig en kerstig was versierd.
Je keek je ogen uit naar al het moois, zie bijgevoegde de foto’s.
Voor deze Kerstmiddag hadden 42 leden zich ingeschreven die er op zijn/haar kerst best uitzagen, en had Kees de tafels voor ons feestelijk in Kerstsfeer gedekt.
Toen een ieder zijn plekje aan tafel had gevonden, begonnen we de middag met het bekende glaasje uit de boom bij Kees en proosten met de voorzitter op een gezellige en lekkere kerstmiddag en ik kan u vertellen, dat werd het.
We startten met twee soorten soep, champignons of zo als Kees het noemt….de Woensdrechtse Paddensoep. En de roodgekleurde tomatensoep die het altijd goed doet met Kerst op tafel.
Daarna kreeg een ieder zijn/haar gekozen stoofpotje of stukje vlees of vis, met champignonroomsaus op een bedje van diverse groenten. Tafels KerstdinerEn dit alles vergezeld van heerlijke aardappelkroketten en friet.
Uiteraard werd daar zoals het hoort bij een diner, een heerlijk glaasje witte of rode wijn of anders bij geschonken.
En tijdens dit alles, als de monden even leeg waren, was het een gegons van alle verhalen die we elkaar deze middag hadden te vertellen.
Na de warme maaltijd sloten we af, onder het bekende muziekje van Kees, het geschal van “la Connemara”, waarbij het voor de leden altijd weer een feestje is, zwaaiend met de servetten, totdat het dessert met feestfontijn op de tafels staat. En dat dessert bestaat uit overheerlijke roomrijst met warme kersen en ijs met slagroom. Nou ik kan u vertellen dat ging allemaal schoon op.
En als je dan denkt dit was het……kwam er nog een heerlijk kopje koffie/thee met bonbon er achteraan, om de hele maaltijd en middag mee te beëindigen.
En dan toch weer veel te snel is zo’n fantastisch lekkere gezellige kerstmiddag, het hoogtepunt van het jaar voor de vereniging weer voorbij. En moeten we weer een heel jaar wachten op de volgende.
Maar eerst starten we het nieuwe jaar met de Nieuwjaarsreceptie op 11 januari op de vliegbasis Woensdrecht in de O.O.Mess.
Daar luidt het bestuur graag met u, onder het genot van het welbekende glaasje prik, het nieuwe jaar in.
Geniet nog even van de foto’s na en bent u er niet bij geweest……volgend jaar heeft u een nieuwe kans om er bij te zijn.
Rest mij u allen hele gezellige feestdagen toe te wensen en een goede jaarwisseling met allen die u dierbaar zijn. En uiteraard alle goeds in 2024.

Kerstgroeten, Henk en Marian.

Foto's 2023 Kerstdiner Non Plus Ultra