Paresto

65 Leden werden ontvangen in de Officiers Mess, alwaar onder genot van een glaasje Cava, de laatste happening van het lopende seizoen 2013 zou gaan losbarsten. Rond de klok van 14.30 werden de leden verzocht aan de keurig opgemaakte tafels plaats te nemen.  Heel de entourage zag er feestelijk, sfeervol en in Kerststemming uit.
Na een welkomstwoord van onze voorzitter Henk van Bergem, waarbij hij o.a. 2 nieuwe leden verwelkomde en een persoonlijk woord van de Commandant KMSL/vlb Woensdrecht, kolonel de Jongh, werd een moment stilte in acht genomen. Hierna konden de leden zich te goed doen aan het grandioze buffet, waarin de chef-kok met zijn brigade héél duidelijk hun ziel en zaligheid hadden gelegd. Het was in één woord af, complimenten!
Voor het dessert werd nog een "religieus" stukske voorgelezen door ons Jeannineke, wat door velen ten zeerste werd gewaardeerd. Door het vele lekkers en geklets aan de tafels, werd de koffie met wat erbij 1 uur later genuttigd dan gepland. Rond de klok van 18.00 werd van eenieder afscheid genomen en kon worden terug gezien op een uitermate gezellige en smaakvolle Kerstlunch.

Impressie Kerstlunch