Nieuwjaarreceptie 2017 foto 1HAPPY  NEWYEAR  ALLEMAAL !
En veel sneller dan je denkt, is daar de Nieuwjaars receptie op 5 januari op de Vliegbasis Woensdrecht.
En luiden we met 56 postactieven in een nog met kerst versierde Officiersmess het nieuwe Postactieven jaar 2017 in.
Dat gaat eerst gepaard met een kopje koffie/thee om een bodempje te leggen voordat we echt gaan proosten met elkaar.
En dat doen we na  de Nieuwjaarsspeech van de voorzitter,  waarin hij de kaart voorleest, die het bestuur heeft mogen ontvangen van de Commandant Luchtstrijdkrachten, Luitenant-Generaal Dennis Luyt (zie foto's), aangevuld met enige persoonlijke wensen: Nieuwjaarreceptie 2017 foto 2
"ik wens u allen, mede namens het bestuur van de CGPA regio Woensdrecht:
dat de dialoog het mag winnen van het wapen, want het wapen zou een uiterst middel moeten zijn en heeft nog nooit iets écht opgelost, dat de rede het mag winnen van de radicaliserende moslim, zodat we in vertrouwen naast elkaar kunnen leven en onze (klein)kinderen een veelbelovende toekomst tegemoet kunnen zien,
dat de juiste partij mag winnen op 15 maart binnen ons bestek in dit tot op het bot verdeelde land, met op dit moment 81 (!) geregistreerde partijen. Laat uw stem niet verloren gaan, want niet stemmen is geen optie en áls u gaat stemmen, heeft u er ten minste alles aan gedaan.
En dat wij over al deze zaken nog vaak met elkaar kunnen praten onder het genot van een hapje en een drankje en aldus alle wereldproblemen kunnen oplossen.
Het bestuur gaat uiteraard weer zijn best voor doen om dit mogelijk te maken, samen met de gewaardeerde medewerking van het personeel van het agglomeraat Woensdrecht.
Op ons en op hen hef ik graag samen met u het glas."

Uiteraard  wenst hij eenieder een gezond, veilig en positief nieuwjaar toe, ook de Postactieven, die deze middag om welke reden dan ook niet aanwezig zijn, krijgen de allerbeste wensen en gezondheid namens het bestuur toegewenst.
Ja mensen en toen gingen de champagne glazen toch echt omhoog en liet eenieder zich de inhoud goed smaken.
En na dit hemelse vocht, kwamen de tongen goed los en werd lief en leed zoals gebruikelijk weer met elkaar gedeeld en gingen de consumptiemuntjes al snel richting de bar, voor nog een drankje naar ieders wens en ja hoor, dan hoef je niet lang te wachten, want daar kwamen de heerlijk gefrituurde hapjes van Paresto aan, dat verveelt toch nooit hoor. Een ieder liet het zich dan ook goed smaken.
Ook kwam namens de C-KMSL/vlb Woensdrecht Lt-Kol van der Waard ons nieuwjaar wensen en na hem Kol Foppen namens de C-LCW, wat door een ieder zeer gewaardeerd werd.
En ook nu is de middag voorbij gevlogen en velen maakten dan ook gebruik om hem af te sluiten met een maaltijd in de mess voordat zij de basis verlieten.
Kortom alweer een geslaagde middag met elkaar, op naar februari naar het Vlas en Suiker Museum in Klundert. Info voor deze dag komt met de post naar u toe.
Rest mij om de foto’s bij te voegen van deze Nieuwjaarsreceptie, zodat u allen nog even na kunt genieten.

Met vriendelijke groet voor u allen, Marian van Bergem.

Foto's Nieuwjaarreceptie 2017