Maar voor dat we op vakantie gaan……is daar de B.B.Q op 6 juli 2023 in de O.O.Mess.

Vertegenwoordiger PostactievenMet een inschrijving van 29 leden en een gast, “onze man in Breda”, Kapitein Peter Massop, die deze middag bijwoonde en uiteraard ook van de barbecue heeft meegenoten. Ook nam Peter alle tijd om aan ieder tafeltje zich voor te stellen en een praatje te maken met de leden.
Zoals gebruikelijk was de koffie en thee vers gezet door Paresto, met dit keer een heerlijk plakje cake. En eenieder liet zich dat dan ook weer heerlijk smaken.
Toespraak VoorzitterUiteraard verwelkomde de voorzitter eenieder deze middag en wenste allen een gezellige maar vooral smakelijke barbecue toe en allen die nog op vakantie gaan, een fijne tijd toe.
En dat het gezellig en lekker was, dat kan ik U allen vertellen. Zoals gewoonlijk had een ieder al snel het hoogste woord, om elkaar van alles te vertellen. Zeker toen de bar openging, en er ook wat bij gedronken kon worden, dan komen de tongen extra los.

BarbecueAl snel kregen we een seintje dat de roosters heet waren en dat we konden gaan beginnen. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen, dus hup met de bordjes in de hand, met een saté, vispakketje, worstje of hamburger bakken maar. En dat alles met een heerlijke huzarensalade, en quinoa salade, stokbrood met de bekende boter, en uiteraard diverse sauzen.
Ook het weer was ons welgezind, de postactieven werden letterlijk buiten in het zonnetje gezet, het duurde dan ook niet lang dat de tafeltjes van binnen, door die van buiten werden verruild, en de maaltijd buiten genuttigd werd.
En zoals altijd, de tijd vliegt, zo ook deze middag was het weer tijd om huiswaarts te keren.
Na de handjes schudden en gedag zeggen, gingen de leden en bestuur voldaan naar huis.

Wilt u nog is nagenieten, dat kan gelukkig hebben we ook van deze middag weer foto’s, ook Ada had kiekjes gemaakt, dank daarvoor Ada en samen met mijn foto’s heeft u hiermee een leuke terugblik.

Rest ons u namens bestuur, u allen een fijne zomer toe te wensen, geniet ervan.
De postactieven hebben nu EEN ZOMERSTOP, en de eerst volgende gelegenheid dat wij samenkomen is in OKTOBER.
Datum, tijd, plaats, u raadt het al, daarvoor krijgt u allen een uitnodiging t.z.t.

Hartelijke groeten namens het bestuur en tot in OKTOBER allemaal.
Marian.

Foto's Barbecue 2023