Reunie 1We mochten weer, eindelijk! En dus een reünie gepland bij Non Plus Ultra, want op de vliegbasis mochten we nog niet met zoveel personen aanwezig zijn. Het bestuur was zeer vereerd met de aanmelding van 59 personen (het maximum was gesteld op 60, vanwege de beschikbare ruimte onder corona) en deze kwamen enthousiast binnenstromen vanaf 13:30, om eindelijk weer eens samen herinneringen op te halen en te genieten van de ambiance bij Kees.
Na koffie met gesorteerd gebak en een welkomstwoord ging het los. Onder het babbelen door werd er genoten van diverse vloeibare en eetbare consumpties, zoals schalen met diverse koude snacks en gefrituurde hapjes. En alsof dat nog niet genoeg was, een heerlijke kop champignonsoep (Woensdrechtse paddensoep, volgens Kees!). Bovendien werden we, bij verrassing, nog getrakteerd op een bordje saté met pindasaus en stokbrood.
De sfeer was weer opperbest, ondanks dat we niet zoveel mochten bewegen wegens de coronamaatregelen, maar eenieder paste zich probleemloos aan. En voordat we het eigenlijk in de gaten hadden was het, na al dat lekkers en gebabbel, alweer tijd om afscheid te nemen. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Jammer, maar hopelijk kunnen we dit vaker doen, als Nederland zich een beetje gedraagt. Dus op naar de Algemene Ledenvergadering, voorlopig gepland op 7 oktober op de vliegbasis, maar dit onder voorbehoud, want het kan zomaar weer veranderen, we blijven de ontwikkelingen aandachtig volgen. De uitnodiging krijgt u zodra er wat meer zekerheid is.
We houden de moed erin en gaan er weer voor. Zorg goed voor elkaar, dan zien wij elkaar binnenkort weer.
Met vriendelijke groet,


Uw voorzitter.

 

Foto's van de bijeenkomst