Het was weer een geweldige dag, fijne bus van "de Scheldestroom" met een nog fijnere chauffeur, Ruud Swagemakers, de man was helemaal in zijn nopjes dat hij met de bus op een vliegveld mocht en voor de eerste keer naar de vliegshow ging kijken, ook werden we namens de Scheldestroom nog getrakteerd op een trommel met snoepjes waar in de bus dankbaar gebruik van werd gemaakt en menig oud gebitje mee op de proef werd gesteld.
De entree op de basis Woensdrecht liep perfect, de zakjes met broodjes e.d. voor de lunch waren zeer uitgebreid en lekker, en dankzij Henk met een kortere route naar Gilze i.p.v. de voorgeschreven route vanuit Breda waren we zonder oponthoud in Gilze waar we aan de poort Arie en Diny de Man hebben opgepikt en om 9.45 uur aan de koffie in de Postactieventent zaten, die dit keer recht voor de baan lag, dus een geweldige plek.
Het weer was bewolkt en fris blij dat ik mijn dikkere jas aan had. Vliegshow was mooi maar wel uitgekleed maar vooral de afsluiting met de Engelse "Red Arrows" was geweldig. Kortom om vijf uur keerde de rust boven Gilze terug en zijn we om kwart over vijf weer huiswaarts naar Woensdrecht vertrokken, waar we om 18.05 arriveerde wederom dankzij de kortere weg van Henk geen file en oponthoud gehad en kunnen we weer terugkijken op een geslaagd uitstapje.
De foto's zijn ook van zaterdag, want mijn Henk kon er geen genoeg van krijgen en is zaterdag met trein en bus in zijn uppie naar Gilze-Rijen getogen. Perfect geregeld overigens. Op die zaterdag vloog ook de nieuwe aanwinst van Arke Fly, de Boeing 787 Dreamliner, samen met een van onze F-16's, geweldig, zie foto's.