Met 31 inschrijvingen, waarvan er ook weer jammer genoeg 4 vanaf gingen vanwege ziekte. Ik hoop dat u allen weer bent opgeknapt, begonnen we de middag met 27 leden in Non Plus Ultra.
Waar we super goed begonnen met een overheerlijk stuk Limburgse vlaai met een heerlijke dot slagroom erop met een aardbeitje voor de versiering. Daar zei geen enkel lid nee tegen, en dat samen met een kopje koffie/thee, was dat een overheerlijk begin van de middag.
Onze bingo man Johan was in die tussentijd, samen met Ton en Fiet druk bezig om de te winnen prijzen mooi uit te stallen, zodat een ieder extra zijn/haar best deed om wat daarvan mee naar huis te nemen.

 

 

 

 
Nadat Johan zijn bingo hoedje en bingojas had aangetrokken, en ook zelf zijn koffie en taart had genuttigd, werden de bingo bordjes uitgedeeld, en kon het grote spel beginnen.En dan is het stil in de zaal en is ieder lid alleen nog met zijn bordje bezig. Hoor je alleen de balletjes ratelen, het duidelijk zoemen van de bingomachine en Johan de bingoman die de cijfers roept.En dan uit het niets hoor je BINGO……en bij een goede kaart wordt er dan een leuk aardigheidje, een leuk cadeautje uitgereikt. Want dat is het, het is tenslotte geen Postcodeloterij met miljoenen cadeaus hé, was het maar zo’n feestje.Maar van dat spelen en praten krijg je dorst, dus de glazen met drank, nootjes en zoutjes kwamen op tafel, en zo nu en dan kwamen de heerlijke bitterballen en stukjes kaas voorbij.Kortom het heeft ons allen aan niets ontbroken.

We hebben weer heerlijk met elkaar kunnen bijkletsen, sommigen gingen met een cadeau naar huis, en voor diegene die niks gewonnen hadden……volgend jaar beter, weer nieuwe kansen.
En zo ging ook deze gezellige middag weer veel te snel voorbij, maar het goede nieuws is……

u kunt zich na de uitnodiging als u die t.z.t. krijgt, weer inschrijven voor het Kerstdiner op 14 December bij Non Plus Ultra, in de gezellige kerstsfeer daar, ontmoet het bestuur u daar graag.

Foto's van de Bingo

Met vriendelijke groet, Marian van Bergem.