Happy Newyear………Nieuwjaarsreceptie 2019 op 10 januari om 14.00 uur.


Nieuwjaar receptie 1Een nieuw jaar, nieuwe kansen en verrassingen voor een ieder in dit nieuwe jaar. Een nog lege agenda, die beslist weer door een ieder persoonlijk gevuld gaat worden, maand na maand.
Maar ook gevuld gaat worden met datums, waar wij elkaar weer gaan ontmoeten op de basis, met een gezellig samen zijn en wie weet met uitstapjes buiten de basis, maar dat laat ik geheel aan het bestuur over om ons daarvoor uit te nodigen. Een ding weet ik wel, het maakt niet uit waar en wanneer maar wat hebben, we het altijd weer gezellig met elkaar.

Soms tijdens ons samenzijn ben ik af en toe even bewust stil en als ik al de leden zo gezellig met elkaar zie babbelen en al het geluid daarvan in de mess hoor, ja, dan denk, ik wat een gezellige club hebben we toch en het mooie is, het maakt niet uit met wie je aan een tafel zit, iedereen is aan elke tafel welkom. Ik vind dat SUPER!

En zo ook de Nieuwjaarsreceptie, die deze middag bezocht werd met als ik het goed heb onthouden 55 man/vrouw en 9 introducés.
Al ruim voor twee uur kwamen de eerste Postactieven binnen en na het persoonlijke handje schudden en knuffel met de beste wensen, stond er voor een ieder een kopje koffie/thee klaar om deze middag mee te beginnen. Oftewel eerst een bodempje leggen voordat de bubbels gedronken worden.

Op dezNieuwjaar receptie 3e nieuwjaarsreceptie kwamen vanuit Arnhem van de Postactieven de voorzitter Nico Mol en zijn secretaris Eric Vroomen ons de beste wensen brengen, wat wij zeer gewaardeerd hebben.
Ook de plaatsvervanger van de basiscommandant Lt-Kol Verbakel was deze middag aanwezig en zo ook Aoo Armand Paas, loket functionaris, beiden met de nieuwjaarswensen voor al de Postactieven.
Kap. Ad Potters en Ton Tieland van CLSK uit Breda had zich voor deze middag helaas afgemeld.
Het bestuur heeft ook zeer gewaardeerd, dat op deze nieuwjaarsreceptie diverse partners met hun eega mee zijn gekomen en dat er zelfs weer drie nieuwe leden deze middag bij zijn gekomen.
En na dit alles werd het dan de hoogste tijd voor de bubbels, die Paresto al aan het in schenken was.
Maar voor dat wij ervan mochten proeven, ook al was het nog zo verleidelijk…..eerst het woord aan de voorzitter met zijn goede wensen voor een ieder.
Nieuwjaar receptie 2Maar daarna was het dan zover, PROOST OP 2019 MET ALLE BESTE WENSEN EN GEZONDHEID VOOR EEN IEDER.
Daarna kwamen al snel de gefrituurde hapjes, want een nieuwjaarsreceptie zonder deze smakelijke hapjes, ja dat is geen nieuwjaarsreceptie.
Ook de nootjes op tafel gingen er goed in en dan krijg je weer dorst hé, dus de twee drankmunten van onze penningmeester Henny werden dan ook goed besteed.
En ook na deze Nieuwjaarsmiddag is het weer veel te snel tijd om te vertrekken, maar eerst nog even met veel Postactieven naar het restaurant, waar het een ieder zich weer goed liet smaken.

Dit was het verslag van de nieuwjaarsreceptie, waarin ik het bestuur veel succes toe wens om weer een heel jaar de klus samen te klaren voor een regelmatig gezelligsamenzijn voor alle leden.
Geniet nog even van de foto's van deze gezellige middag.

Graag zie ik u allen weer bij het volgendsamenzijn.

Met vriendelijke groet,

Marian van Bergem.

 Foto's van de Nieuwjaar receptie