Nieuwjaarsreceptie 1Op donderdagmiddag 05-01-2023 was de nieuwjaars receptie van de postactieven in de Schuttershof. Bij binnenkomst van de voorzitter was de kerstversiering helaas al opgeruimd, maar na enig overleg wisten de dames van Paresto, met name Esther uit de mess toch nog wat kerstversiering uit hoeken en gaten tevoorschijn te toveren, waardoor er toch nog, ook met brandende kaarsjes en lampjes een sfeervolle gezellige, ontvangst voor de leden werd gecreëerd.
Al gauw kwamen de eerste leden binnen, en toen iedereen er was telde het aantal 43 leden.
De koffie/thee stond al klaar, en een ieder liet zich dat dan ook smaken. Al gauw kwamen de bekende nieuwjaarsgeuren ons allen tegemoet, want de overheerlijke warme oliebollen met en zonder krentjes werden door de dames van Paresto binnen gedragen. Hoeveel of weinig we er allemaal thuis met de jaarwisseling van hebben gegeten maakte niet uit, wat is het toch een heerlijke lekkernij. Ze gingen erin als koek…uuh oliebol.
Nieuwjaarsreceptie 2Ook werden we vereerd met vier heren in het ons also bekende blauwe pak t.w. de C-Air Support Command (ASC) i.o. Commodore van Beljouw, zijn adjudant
Elt Timmer, de stafadjudant LCW Jan Hak en onze nieuwe contactpersoon bij CLSK Kapitein Peter Massop, die hiervoor zelfs zijn vrije dag had opgeofferd.
Nieuwjaarsreceptie 3En toen die binnen waren, en ook een plekje aan een van de tafels hadden gevonden, werd het toch echt de hoogste tijd dat we gingen luisteren naar de nieuwjaars speech van de voorzitter, u kunt deze op de website bij dit stukje nog eens doorlezen thuis.
En uiteraard zoals het hoort werden de glazen met bubbels uitgereikt zodat we samen aan het einde van de speech, met elkaar konden proosten op een nieuw en gezond 2023 en vooral gezellig samenzijn met alle postactieven op onze bekende plek de Vliegbasis Woensdrecht.

Na alle zoets van eten en drinken ging ook de bar open, en naast de nootjes die al op de tafels stonden, kwamen regelmatig ook de grote schalen met diverse gefrituurde hapjes rond, en man wat waren die heerlijk.
Ik kan u zeggen de monden hebben geen moment stil gestaan, de sfeer was super gezellig, wij en de leden hebben genoten van een geweldige middag, en een heel goede start van het nieuwe jaar.
Dat er dit jaar maar velen mogen plaatsvinden, en we elkaar daar weer op de postactieven middagen mogen ontmoeten in goede gezondheid, dat wens ik alle postactieven van harte toe.
Zoals gebruikelijk geniet nog even na van de foto’s die zijn genomen.
En Henk en ik bedanken alle leden die ons via een kerstkaartje of email ons de beste wensen hebben gestuurd. Altijd weer een verrassing en fijne attentie als we die van u mogen ontvangen, dank daarvoor,
En zo kom ik aan het einde van het verslag van de nieuwjaars receptie, we hopen u allen weer te mogen begroeten in maart bij de A.L.V. met aansluitend de overheerlijke bekende blauwe hap, (ik heb er nu al trek in) waar u allen de uitnodiging voor krijgt.

Tot de A.L.V. hartelijke groet Henk en Marian van Bergem

 

Foto's Nieuwjaarsreceptie 2023

Toespraak Voorzitter