Woensdrecht 16 januari. Het nieuwe jaar 2014 is bij de CGPA regio Woensdrecht van start gegaan met de traditionele Nieuwjaarsreceptie; ditmaal zonder de bollen en appelbeignets. Hiervoor in de plaats had ons sublieme Paresto team gezorgd voor een warme appelflap en voor hen, die wat zoeter zijn aangelegd, een gesorteerd gebakje; uiteraard vergezeld van koffie of thee.
De opkomst was wederom fenomenaal: 87 leden klopten omstreeks 13.30 op de deur!

Na de koffie werden we voorzien van bubbels om te proosten op het nieuwe jaar. Voordat deze aan evaluatie toe waren, nam onze voorzitter het woord. Hij bedankte o.a. de voorzitter van CGPA regio Arnhem en echtgenote voor hun aanwezigheid. Alras kon worden getoost op het jaar 2014.
Ondertussen was de bar ook geopend, zodat ook daar een vlot gevormd inspectieteam zich kon uitleven op de items, die nodig zijn om het tapkraantje te openen. Aan de geluiden die werden voortgebracht, kon worden geconcludeerd dat alles naar wens verliep.
Ook C-KMSL Vlb Wdt, Kolonel De Jongh, maakte zijn opwachting en nam kort het woord om de aanwezigen bij te praten over het wel en wee op het agglomeraat en eenieder zijn beste wensen te doen toekomen.
Zoals altijd vloog de tijd en werd omstreeks 18.00 uur de vlag gestreken en kon eenieder voldaan huiswaarts keren.