Op 11 januari hebben we onze traditionele nieuwjaarsbijeenkomst gehouden. De opkomst was boven verwachting temeer omdat wij elkaar eind december ook al hadden getroffen.
Veel nieuwe gezichten hebben wij binnen zien komen wat ons een positief gevoel gaf over het regelen van dit evenement. In het bestuur was de discussie ontstaan of we deze nieuwjaarsbijeenkomst wel moesten houden omdat de contactbijeenkomsten zo dicht op elkaar aansloten en omdat velen onder ons van nieuwjaarsreceptie naar nieuwjaarsreceptie lopen.

Nieuwjaarsreceptie


We zijn tevreden dat we het toch hebben gedaan. Temeer omdat er op een zeer geanimeerde wijze, zoals gewoonlijk, oude verhalen werden opgehaald en de mensen die opmerkte “ik kom eigenlijk nooit want ik ben van een leeftijd dat je geen oude collega’s tegen komt” blij verrast waren dat er nog voldoende met deze mensen kon worden bijgepraat. Natuurlijk hebben we ook leden gemist omdat zij door ziekte er niet bij konden zijn alsook de leden die ons zijn ontvallen. Iedereen wordt een gezond en vreugdevol 2007 toegewenst.