15 JAAR POSTACTIEVEN WOENSDRECHT !!!!!

En veel sneller dan je denkt, met het 10 jarig bestaan nog vers in het geheugen, is het dan zover.
En bestaan de Postactieven, regio Woensdrecht 15 jaar.
Hoera, dat moet gevierd worden en dat doen we op donderdagmiddag 27 juli om 14.30 uur in de Officiersmess te Woensdrecht.
Waar feest is, jaaaahhhh, dáár wordt getrakteerd en dat doet het bestuur dan ook, samen met Breda.
Petit fours voor de reunieDe leden krijgen bij binnenkomst dan ook het gebruikelijke kopje koffie/thee aangeboden met een heerlijk petit fourtje in de vrolijkste feestkleuren, wat is aangeboden door Kapitein Ad Potters van CLSK. En uiteraard liet eenieder zich dat smaken. Kapitein Ad Potters is ook nog persoonlijk ons komen bezoeken later in de middag, hetgeen door bestuur en leden zeer op prijs werd gesteld.
De opkomst met 84 deelnemers was geweldig en zo kon het ook niet uitblijven dat het een super gezellige middag werd.
Ad Potters en Henk van BergemUiteraard werd aan ieder tafeltje, heel even stil gestaan samen met de toespraak van de Voorzitter over die 15 jaar. En eindigde de toespraak met de uitgesproken wens dat de groep Postactieven in goede gezondheid nog velen jaren mag blijven bestaan. Dus op naar het mooie getal …20 !!!

Ja en met dat prachtige weer, zelfs de weergoden vierden het feest met fantastische temperaturen mee, moet er nodig wat gedronken worden met de gratis consumptie munten. En zo gebeurde dan ook dat het in een keer zwart zag van de dorstige leden aan de bar en werd er samen met de voorzitter met volle glazen op een goede toekomst voor de Postactieven geproost.
De BarbecueTijdens dit drankgelach werd buiten de BBQ aangestoken en door Eddy en Fred al het smakelijke vlees gaar gegrild. Zo hoefde wij alleen nog maar de borden en onze monden te vullen.
Eenieder liet het zich dan ook goed smaken, buiten alle heerlijks aan vlees-kip-zalm waren er verrukkelijke salades-stokbrood-kruidenboter-pindasaus en overige sauzen.
Kortom, chapeau Paresto, het was weer dik in orde. Verder heeft eenieder voor en na het eten weer lekker met bekende kunnen bijkletsen en ja dan na al die gezelligheid en feestelijkheid, veel sneller dan we denken, is het weer tijd om allemaal huiswaarts te keren.
Het was voor Bestuur en leden weer een geweldige middag, het was weer genieten met z’n allen.
Op naar Oktober naar het Oktoberfest, gezellig heerlijke muziek, biertje, en lekker bordje stamppot
De uitnodiging valt binnenkort op de mat.

Groetjes,
Marian van Bergem.

 

Foto's van de Barbecue