Woensdrecht 13 februari. Donderdagmorgen 09.30 stonden 2 doorgewinterde CGPA beren aan de toegangspoort van de Vliegbasis Woensdrecht, om de toegang van de leden in goede banen te lei(ij)den.
Na circa 1 uur, werd door deze 2 de vlag gestreken, daar de trek naar koffie toch al te groot werd en het overgrote deel van de leden, zo niet allemaal, reeds binnen was.
De geuren van koffie en thee zweefden nog rond in de Officiers Mess, toen de blauwe bus voorreed, die ons zou vervoeren naar restaurant "de Schelde" te Yerseke.
De rit erheen verliep in een gezellige ontspannen sfeer en opmerkingen waren niet van de lucht, zoals: "ruik de gekookte jongens al en "volgend jaar weer", waarop betrokkene werd gewezen op het feit dat we eerst deze ronde nog moesten doen....mmmmm.
Bij binnenkomst, stonden de gedekte tafels gereed om direct aan te vallen. De bij de mosselen en biefstukken geserveerde non alcoholische en alcoholische dranken liepen erin als water. Na de koffie en thee, werd onder dankzegging aan de kok met zijn staf, de rit richting de Vliegbasis, in harmonieuze stilte aanvaard.