Kerstlunch in het bedrijfsrestaurant Vliegbasis Woensdrecht11 december 2014. De laatste happening van het jaar stond weer voor de welbekende deur, namelijk de Kerstlunch.
77, ja u leest het goed, 77 leden stonden deze middag met een glaasje Cava in de hand te wachten op het startsein om het restaurant en met name de keurig opgedekte tafels te bevolken.
Na een kort welkomstwoord van de Voorzitter werd alras de bouillon uitgeserveerd en werd het een geroezemoes van jewelste. Hierna werd het koud/warm buffet voorgeschoteld, dat samen met de rode en witte wijn, bijzonder in de smaak viel.
Om nog maar een cliché te gebruiken, tussen de soep en de patatten, nam onze Voorzitter voor 5 minuten het woord, om een stichtelijk woord te roepen tegen de aanwezige leden. Dit werd met een applaus gewaardeerd. Hierna was het toetjesbuffet aan de beurt, dat bij de leden ook bijzonder in de smaak viel.
Om e.e.a naar behoren af te ronden, werd koffie, met wat kleins erbij, geserveerd in de Mess.
Rond de klok van 18.30! werd her en der onder luid gesmak, (denk van de bonbons), afscheid van elkaar genomen en werd de rit huiswaarts aangevangen.

Voor een foto impressie klik hier