Kerstlunch bij Non Plus UltraHo, Ho, Ho, het is weer KERST !!!!

En dat vierden we met elkaar op 15 december 2016, niet in de mess dit jaar, maar in restaurant Non Plus Ultra in Woensdrecht.
Van 13.00 uur tot 18.00 uur.
Even voor een uur kwamen de eerste leden binnen, allemaal sfeervol gekleed in het beste pak en jurk, hoge hakjes en glitterende sieraden. Want met kerstmis moet je stralen en fonkelen.
En dat deden de 76 leden zeker, net zoals het restaurant, dat schitterend in Kerstsfeer was omgetoverd en de sfeervol gedekte Kersttafels lonkten ons tegemoet om plaats te nemen.
Maar voordat we dat allen daadwerkelijk deden, konden we ons eerst tegoed doen aan de champagneboom, waar heerlijk gevulde glazen cava en jus d’orange  hingen  te bengelen.
Kijk dat is altijd een goed begin. Na het welkomst woord van de voorzitter en de eigenaar van het restaurant en een ogenblikje stilte kon het diner beginnen.
Er stond een geweldig buffet met voorgerechten klaar en ik mag gerust zeggen, er was voor ieder wat wils, teveel om hier te benoemen, het was heerlijk.
Dat was een goede opening. Daarna kregen we met drankje in de hand alle rust en tijd om na te praten over hoe lekker de eerste gang was.
Ja lieve mensen en dan komt de volgende ronde , daar word je toch blij van hoor, ook deze ronde heerlijk en weer voor ieder wat lekkers, zie foto’s.
Uiteraard zoals ieder jaar had de voorzitter dit jaar maar liefst drie stukjes om tussendoor voor te lezen in kerstsfeer, wat tijdens zo’n middag de sfeer verhoogt.
En dan is het al weer tijd voor het toetje, inclusief vuurwerkkaarsjes, gevolgd door koffie/thee en een bonbon.
En dan is ook deze zeer geslaagde Kerstmiddag met een grote opkomst alweer voorbij.
Als klein aandenken aan deze gezellige kerstmiddag  kreeg elk echtpaar en single  nog een kersttakje mee naar huis, om daar in alle rust nog eens terug  te denken aan een geweldig Kerstdiner 2016 voor postactieven in restaurant Non Plus Ultra.
En bij dit nagenieten horen zeker de foto’s die deze middag gemaakt zijn.
Graag zien we U allen op de Nieuwjaarsreceptie op Woensdrecht op 5 januari vanaf 14.00 uur.
Alwaar we graag met U allen proosten op een goed, veilig en vooral gezond 2017.


Groetjes, Marian van Bergem.

 

Foto's Kerstlunch