Bier..Stamppot…Alpenlander blaaskapel, oftewel het is tijd voor OKTOBERFEST.

Op dAlpenlander blaaskapelonderdag 25 oktober was het jaarlijkse oktoberfest. Met 33 postactieven (viel qua aantal een béétje tegen!) startten we deze middag met een bodempje van koffie en thee, voordat het bier en andere glaasjes van achter de bar onze magen ingleden. Al gauw kwamen de eerste gezellige deuntjes van de blaaskapel de mess in. En een ieder die wilde maakte al snel een dansje. Uiteraard mocht ook de polonaise niet ontbreken, want eerlijk is waar, dan komen er toch heel wat meer mensen van hun stoel, om toch even op die gezellige muziek een rondje achter elkaar mee te lopen. Zelfs de communicatiemanager van vlb Woensdrecht, toevallig aanwezig vanwege een aangelegenheid in de O.O.Mess, deed spontaan een rondje mee! Gezellig om te zien dat toch ook velen dit jaar hun hoedje op hadden gezet. En diverse dames hun mooie dirndle jurk aan hadden.

Dansen tijdens het OktoberfestAl met al weer een vreselijk gezellige middag die werd afgesloten met een heerlijk stamppotjes buffet van zuurkool, andijvie, boerenkool vergezeld met worst, beenham, draadjesvlees e.d. En als kers op de taart een nog lekkerder toetjesbuffet. Een ieder liet het zich dan ook smaken. De dames en heren van Paresto hadden weer geweldig hun best gedaan om al deze lekkernijen voor ons klaar te maken.

En dan, veel sneller dan wij allen wilden, was ook deze gezellige middag weer voorbij, met dank aan de Alpenlander blaaskapel, Paresto, en natuurlijk al onze Postactieven die deze middag aanwezig waren.
Hierbij doe ik dan ook een verzoek aan u allen, mocht u het leuk vinden om ook eens een stukje te schrijven…..ga gerust uw gang, op de website is plaats genoeg, en onze webmaster plaatst het graag voor u, zodat wij allen van uw verhaal/foto's kunnen meegenieten.
Het kan gaan over ons samenzijn op de vliegbasis, onze uitstapjes, maar ook over uw werkzaam leven op de vliegbasis, al dan niet met foto's. Dit maakt de website nog leuker en afwisselender, ik zeg doen! Wij zijn benieuwd naar uw verhalen.
Voor nu sluit ik dit stukje af met nog wat foto's van het oktoberfest,
namens het bestuur zien wij u allen graag op 20 december bij het Kerstbuffet in Non Plus Ultra.

Met vrg. Marian van Bergem.

 

Foto's van het Oktoberfest