HO,HO, HAPPY KERSTDINER, OP 13-12-2021 !!!

Kerstdiner 1Wat een ontzettend gezellige, maar bovenal lekkere, maandagmiddag, in een prachtig versierd restaurant in kerstsfeer bij Non Plus Ultra.
Met 50 evenzo mooi in kerstsfeer aangeklede dames en heren, begon de kerstmiddag om 12 uur, en eindigde om 16.45uur.
We werden ontvangen met een heerlijk feestelijk glaasje vanuit de feestboom (zie foto) waar die heerlijke glazen met de kerst schijnen te groeien, ik en waarschijnlijk ook u, willen thuis ook zo'n boom met de feestdagen hoor.
Toen eenieder zijn en haar plekje had gevonden aan de feestelijk gedekte tafels, verwelkomde de voorzitter met het glas in de handen de aanwezigen en proostten op een hele gezellige smakelijke kerstmiddag samen.
En dat het een gezellige middag was, nou dat kunt u allen zien aan de foto's.
Het menu was super lekker, ook dit kunt u op de foto's bekijken. Er was voor een ieder, naar eigen keuze van vlees of vis wat op het bord.
Kerstdiner 2Tussen de maaltijden door werd er onder het genot van kerstmuziek, gezellig bij gekletst, o.a. over de aankomende feestdagen en hoe eenieder dit gaat vieren, met zijn of haar geliefden thuis.
Ja, wat valt er verder over te vertellen, behalve dat het zo jammer is dat het al weer voorbij is. En dat we weer een heel jaar moeten wachten, om met elkaar aan de kersttafel te zitten.
Maar we houden de sfeer vast, bij ons thuis (en waarschijnlijk ook bij u) is ons huis in kerstsfeer, de lampjes en kaarsjes branden, het stalletje, waar het hele kerstverhaal mee is begonnen, staat weer op een speciaal plekje in onze woonkamer, de kerststukjes met het kerstgroen uit onze eigen tuin staan weer op tafel en vanuit de radio klinken weer de mooiste kerstliedjes. En de eerste kerstboodschappen liggen in de voorraadkast te wachten op kerstmis.
Wat is het toch een heerlijke tijd, wij en hopelijk ook u, kunnen er echt van genieten.
Kerstdiner 3Daarom wensen wij u ook vanaf ons kersthuis, hele gezellige feestdagen toe, met kinderen/kleinkinderen familie en vrienden, maak er thuis mooie dagen van.
En voor het nieuwe jaar 2022 wensen Henk en ik u, een goed uiteinde en dito begin, alle goeds, gezondheid en veel mooie momenten en plezier samen thuis, maar ook bij de bijeenkomsten met de postactieven op de basis of bij Non Plus Ultra.
TOT IN HET NIEUWE JAAR EN VOOR NU, MERRY CHRISTMAS VOOR U ALLEN.

Kerst groetjes Marian van Bergem.

 Foto's van het Kerstdiner