Op donderdag 28 februari was het weer tijd voor een gezamenlijk samenzijn op onze vertrouwde plek op de vliegbasis Woensdrecht.
Voor deze middag hadden 32 leden man/vrouw zich ingeschreven. En uiteraard gingen we van start met een heerlijk kopje koffie/thee met als lekkers erbij, een schoteltje met vier soesjes wat een ieder zich goed liet smaken.
In
Wijnproeverij 2019 de tussen tijd had René Stander een hele tafel ingericht met spannende rode – witte- dessert wijnen uit Spanje.
Na een korte inleiding van René over de wijnen waarin hij vertelde dat een ex-voetballer daar een wijngaard heeft en al deze heerlijke wijnen daar ook gebotteld worden, mocht een ieder de hele middag gratis gebruik maken van de diverse wijnen en er net zoveel of weinig van proeven als een ieder wou. En dat liet menigeen zich dan ook geen twee keer zeggen. Er was dan ook voor eenieder wel een lekker wijntje bij, van zoet tot droog, van wit tot rosé, heerlijke dessert wijnen en van een milde tot een stevige robuuste rode wijn.
Wijnproeverij 2019Tijdens al dit "proeven" had het bestuur ervoor gezorgd dat er een stevig maar vooral heel lekker kaasplankje bij de leden op tafel kwam, wat door een ieder zeer werd gewaardeerd en men liet het zich dan ook goed smaken.
En ik hoor U denken ….als je nou niet van wijn houdt? Ook daar had het bestuur rekening mee gehouden want zoals gebruikelijk bij binnenkomst kreeg een ieder 2 muntjes voor een drankje aan de bar zodat hij of zij op deze manier een eigen favoriet drankje kon bestellen.
Wijnproeverij 2019Als laatste had René nog een leuk raadsel als spel, met vier mooie prijzen t.w. twee mooie leren voetballen van de club van de ex- voetbalspeler en twee prachtige voetbal T-shirts. Er moest n.l. geraden worden wat de betekenis van twee etiketten op de wijnfles betekende. En uiteraard hadden die te maken met een wedstrijd die de ex-voetballer ooit gespeeld had.
En de gelukkige winnaressen van de voetbal waren dan ook Francien van Zetten en Fiet Franken. De gelukkige winnaars van de T-shirts waren Marianne Nuijtemans en Hans van den Broek.
Ook namen diverse leden, die met het proeven een heerlijk wijntje hadden gevonden, een doosje met hun nieuwe favoriete wijn mee naar huis.
Door de wijnproeverij was het een zeer geslaagde sociaal. René en ook jou assistente, bedankt voor jullie bijdrage aan deze speciale middag, we hebben genoten van alle lekkere wijnen waarmee je ons liet kennismaken en het is zeker wat mij betreft voor herhaling vatbaar.
Ik zeg, tot de volgende keer allemaal en dat is de A.L.V. op 4 april, de uitnodiging hiervoor komt naar U toe.
Geniet nog even na van de foto's die van deze gezellige middag zijn gemaakt en mocht U deze middag niet geweest zijn….misschien als U de foto's ziet en het verslag leest dat U denkt nou….volgende keer toch maar eens inschrijven, wie weet.


Met vriendelijke groet
Marian van Bergem.

Foto's 2019 Social met mogelijkheid tot een wijnproeverij