Goedemiddag, een kleine bloemlezing over de zeer gezellige middag :

Na het ophalen van Toke ( voor ons Tooske) arriveerden we omstreeks 14.00 u bij het Schuttershof. Om 15.00 u zou de Bingo beginnen. Dat bingo gedoe is eigenlijk niets voor mij. Enfin om Ria een plezier te doen ben ik maar mee gegaan. Maar het moet gezegd worden, de stemming zat er al vroeg in. We hadden voldoende schrijfgereedschap bij ons om de cijfers weg te strepen. Dat was overbodig want onze carnavalsclown Johan is gespecialiseerd in bingoën. Luikjes van wit naar rood dat was.de eerste twee rondjes waardeloos. Bertus, Izaak,Nico, Gerard en Otto waren oververtegenwoordigd. Zie je wel dat bingo spelletje is echt niets voor mij. Maar nu de derde ronde : ik had twee rijen alles rood en viel in de prijzen. Of onze clown het wist : een koffer als handbagage voor in het vliegtuig. Eind april hard nodig voor onze vlucht naar Kreta met dochter,schoonzoon en twee kleinkinderen.
Ik was eventjes flabbergasted en liet van schrik mijn biertje vallen. De dames achter de bar bedank ik voor het snelle opruimen, zo snel dat wellicht niet iedereen het gezien heeft.

Wat moet ik nu nog zeggen over dat vreemde spelletje? Het spelletje is totaal niet belangrijk, op de derde ronde na. Waar het om draait is de gezelligheid. Die is alom aanwezig ik denk dat het bestuur een goede zet heeft gedaan. Een volgende keer kom toch weer mee!

Ton S