Zo aan het einde van het jaar, is het goed om even terug te kijken. Wat hebben we allemaal gedaan, wat is er gebeurd en wat staat ons in het nieuwe jaar te wachten? Wat we gedaan hebben is duidelijk: Een, zoals gewoonlijk, gezellige Nieuwjaarsreceptie, een social met wijnproeverij, de Algemene Ledenvergadering, waarbij Marianne helaas aangaf dat zij aftrad als secretaris, hetgeen ons toch wel in de problemen bracht, maar gelukkig was daar Mathieu, die ons uit de brand wilde redden (zéér toepasselijk als oud-brandweerman), de jaarlijkse barbecue, een bijzonder geslaagde dagtocht naar Schaarsbergen, voor het éérst een zéér geslaagde "snert"social i.p.v. het oktoberfest en natuurlijk een bezoek aan Non Plus Ultra voor het Kerstdiner. En niet te vergeten de Luchtmachtdag op vlb Volkel!
Allemaal leuke dingen, maar ook tegenvallers, zoals het ontvallen van leden en opzeggingen om uiteenlopende redenen.
Maar nu op naar het nieuwe jaar! Met in de voorlopige planning uiteraard de Nieuwjaarsreceptie op 9 januari, voor het eerst een social met bingo en wel op 13 februari, néé, niet schrikken, vooral een social met de mogelijkheid om aan twee rondjes bingo deel te nemen. Heus, dat wordt leuk! Vervolgens de ALV op 19 maart en mogelijk een Paasbrunch op woensdag 8 april bij Non Plus Ultra en de gebruikelijke afsluiting van het eerste halfjaar d.m.v. een barbecue op een nader te bepalen datum. En wie weet wat nog meer, we houden ons aanbevolen voor nieuwe ideeën en suggesties.
Kortom, het eerste half jaar hoeven wij ons weer niet te vervelen. Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst.
Ook dit komende jaar mogen wij ons weer gelukkig prijzen met de niet aflatende en ruimhartige ondersteuning door de diverse functionarissen van de vliegbasis Woensdrecht en niet te vergeten Paresto, dus alles gaat weer goed komen.

Het bestuur hoopt u allen (?) te treffen op de Nieuwjaarsreceptie op 9 januari a.s. maar vooralsnog wensen wij u en allen die u dierbaar zijn, gezellige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2020.

Namens het voltallige bestuur van de Contactgroep Postactieven regio Woensdrecht, Mathieu, Henny, Johan en Jeroen en onze "vliegende kiep" Ton Franken,

Henk van Bergem,
Voorzitter.

P.s. Ontvangt u geen e-mails van onze Contactgroep, dan hebben wij uw e-mail adres niet of er is iets mis mee. Wilt u onze e-mails wél ontvangen, dus ook de uitnodigingen per e-mail, stuur dan een mailtje aan onze secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het komt goed.
En niet te vergeten, bezoek eens onze website: www.cgpa-wdt.nl
Mede namens onze penningmeester verzoek ik u, om uw contributie vóór 1 maart 2020 over te maken op ons rekeningnummer NL82INGB0007251234 t.n.v. Contactgroep Postactieven regio Woensdrecht